Resep: Spiral curry puff /kari puff/ pastel (kulit saja)
Spiral curry puff /kari puff/ pastel (kulit saja). Spiral Curry Puffs, also known as Karipap Pusing (螺旋咖喱角) are a tasty and favourite Asian snack especially in Malaysia and Singapore. They are deep-fried crescent shaped pastries filled with spicy, sweet and savoury potato filling. Curry puff is a very popular Asian snack especially in Malaysia and Singapore.
Frying the Curry Puffs Heat some oil over medium-high heat and deep fry the puffs, tossing continuously until golden brown. Remove with a pair of wooden chopsticks or a slotted spoon, shake off excess oil and drain on kitchen towels before serving. It is a snack enjoyed by different ethnic groups in this multicultural country, by everyone, even the kids! Hello ibu.Kali ini kita memiliki Resep Spiral curry puff /kari puff/ pastel (kulit saja). Resep ini memiliki 10 Bahan utama, dan 6 cara memasaknya.
Resep Spiral curry puff /kari puff/ pastel (kulit saja)
- Cukup bahan A.
- Siapkan 300 gr terigu.
- Sediakan 150 ml air es.
- Cukup 40 gr margarin.
- Sediakan 25 gr mentega putih.
- Siapkan 1/2 sdt garam.
- Cukup Bahan b.
- Siapkan 150 gr terigu.
- Cukup 50 gr mentega putih.
- Cukup 40 gt margarin.
I have not met anyone who does not like this all-time favorite Malaysian style curry puffs. Kudapan ini memiliki bentuk yang mirip dengan pastel. Perbedaannya ada pada kenampakan kulit yang berlapis-lapis 'pusing'. Isiannya juga berbeda karena terbuat dari cincangan/suwiran ayam dan kentang yang berbumbu kari pekat.
Untuk Cara Memasaknya, Klik Selengkapnya
Comments
Post a Comment