Resep: Spiral curry puff /kari puff/ pastel (kulit saja)

Spiral curry puff /kari puff/ pastel (kulit saja). Spiral Curry Puffs, also known as Karipap Pusing (螺旋咖喱角) are a tasty and favourite Asian snack especially in Malaysia and Singapore. They are deep-fried crescent shaped pastries filled with spicy, sweet and savoury potato filling. Curry puff is a very popular Asian snack especially in Malaysia and Singapore.

Spiral curry puff /kari puff/ pastel (kulit saja) Frying the Curry Puffs Heat some oil over medium-high heat and deep fry the puffs, tossing continuously until golden brown. Remove with a pair of wooden chopsticks or a slotted spoon, shake off excess oil and drain on kitchen towels before serving. It is a snack enjoyed by different ethnic groups in this multicultural country, by everyone, even the kids! Hello ibu.Kali ini kita memiliki Resep Spiral curry puff /kari puff/ pastel (kulit saja). Resep ini memiliki 10 Bahan utama, dan 6 cara memasaknya.

Resep Spiral curry puff /kari puff/ pastel (kulit saja)

  1. Cukup bahan A.
  2. Siapkan 300 gr terigu.
  3. Sediakan 150 ml air es.
  4. Cukup 40 gr margarin.
  5. Sediakan 25 gr mentega putih.
  6. Siapkan 1/2 sdt garam.
  7. Cukup Bahan b.
  8. Siapkan 150 gr terigu.
  9. Cukup 50 gr mentega putih.
  10. Cukup 40 gt margarin.

I have not met anyone who does not like this all-time favorite Malaysian style curry puffs. Kudapan ini memiliki bentuk yang mirip dengan pastel. Perbedaannya ada pada kenampakan kulit yang berlapis-lapis 'pusing'. Isiannya juga berbeda karena terbuat dari cincangan/suwiran ayam dan kentang yang berbumbu kari pekat.

Untuk Cara Memasaknya, Klik Selengkapnya

Comments

Popular posts from this blog

Resep: Kulit risol/sosis solo takaran sendok

Resep: Pastel Bihun

Resep: Resep Jalangkote Pastel khas Makassar Yang Gurih Renyah Dan Enak